Onze locatie

Stuur ons een mail

Onze adresgegevens

Adres
Herenstaat 36,2215 KH Voorhout
Telefoon
0252 - 21 17 79
E-mail
mail@vankesterenschilders.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 16.00 uur
 

 

Winkel

Onze winkel in Voorhout doet steeds meer dienst als showroom en geeft u een goede indruk van alle mogelijkheden op interieurgebied. De behangboeken, gordijnstalen en kleurenwaaiers kunt u vrijblijvend mee naar huis nemen om een goede keuze te maken.

Verf 

De winkel heeft een groot assortiment verfartikelen en -materialen. Wij zijn als Erkend Sikkens Specialist leverancier van Sikkens, Cetabever en Flexa. Zit de juiste kleur er niet tussen? Wij maken elke kleur. Onze mengmachine is uitgerust met match eye, een kleurenmeter. Ideaal als u wel een kleur heeft, maar geen kleurnummer!


Wij zijn als Erkend Sikkens Specialist leverancier van Sikkens, Cetabever en Flexa.
Tevens zijn wij dealer van Little Greene. Een exclusief merk met een geweldig kleurenpalet!
 

Raamdecoratie

Wij beschikken over een brede collectie aan raamdecoratie. De kast met showstalen waarin diverse soorten raamdecoratie worden gepresenteerd helpt u de juiste keuze te maken. U kunt bij ons terecht voor gordijnen, houten en aluminium jaloezieën, plissé’s en duettes, duoshades, rolgordijnen, vouwgordijnen en shutters. Wij geven u passend advies!

Vloeren

Wij hebben ook een bescheiden assortiment aan vloeren, waaronder tapijt, vinyl en pvc. Samenvattend kunnen wij zorgen voor het totaalpakket. Loop bij ons binnen of maak een afspraak en laat u adviseren onder het genot van een kop koffie!
Sikkens
Eijffinger
Arte
Esta
BN Wallcovering
Caselio
Studio Ditte
Casamance
Ons Zelf
Sandberg
Headlam
hermadix
Cetabever
Flexa
Cole and Son
Elites
KEK
Little Green
'Muurdecoratie van Eijffinger is sfeervol en biedt ongekend veel variatie'