Onze locatie

Stuur ons een mail

Onze adresgegevens

Adres
Herenstaat 36,2215 KH Voorhout
Telefoon
0252 - 21 17 79
Whatsapp
0252 - 21 17 79
E-mail
mail@vankesterenschilders.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 16.00 uur
 

 


Onze brede collectie bestaat uit houten en aluminium jaloezieën, plissé’s en duettes, duoshades, rolgordijnen, vouwgordijnen en shutters. Allen in verschillende maten en kleuren te kiezen. De kast met showstalen waarin diverse soorten raamdecoratie worden gepresenteerd, helpt u de juiste keuze te maken. Wij geven u passend advies!

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een luxe uitstraling en creëren warmte in uw woning. Er is een ruime keuze in kleur en u kunt kiezen uit lamelbreedte 50 mm of 65 mm. Kiest u voor een ladderkoord of ladderband? In onze showkast kunt u de verschillen zien. Houten jaloezieën brengen sfeer in uw ruimte van een industrieel interieur tot een landelijk interieur. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze passend bij uw woonstijl.

Plissé / Duette

Een plissé is een geplooide enkelgevouwen stof en een duette is een geplooide dubbelgevouwen stof. De stoffen zijn beschikbaar in een transparante, semi-transparante of verduisterende uitvoering. Dit type raamdecoratie is vooral voor kantel kiepramen heel geschikt, doordat het ingespannen kan worden op het raam. Naast keuze uit een tal van kleuren, kunt u ook kiezen uit een systeem; bijvoorbeeld topdown/bottomup. Kantel kiepramen komen vaak voor in nieuwbouwwoningen en is daardoor een veel gekozen raamdecoratie.

Rolgordijnen

Een al lang bestaand soort raamdecoratie die nog steeds geliefd is. Vooral voor de slaapkamer wordt er vaak gekozen voor rolgordijnen. In combinatie met overgordijnen geeft dit een rijke en luxe uitstraling en het is ook nog eens praktisch. Er zijn transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen te verkrijgen in een groot assortiment aan kleur.

Gordijnen

Wat voor soort stof wenst u? Transparant (vitrage), semi-transparant (inbetweens) of een black-out (verduisterend). Voor welke ruimte is het bedoeld? Welke soort plooi kiest u? Kiest u voor een rails of een roede? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn bij gordijnen. Hierdoor is er genoeg te kiezen en wij begrijpen het als u niet weet waar u moet beginnen. Wij geven u graag advies hierin en kunnen allerlei soorten stoffen en plooien aan u presenteren.
Logo_Multisol
logo eijffinger
logo-your-edition copy grey
Logo Lifestyle grey
'Muurdecoratie van Eijffinger is sfeervol en biedt ongekend veel variatie'