Onze locatie

Stuur ons een mail

Onze adresgegevens

Adres
Herenstaat 36,2215 KH Voorhout
Telefoon
0252 - 21 17 79
Whatsapp
0252 - 21 17 79
E-mail
mail@vankesterenschilders.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 16.00 uur
 

 

Van een nieuwbouwhuis naar een thuis

Een jong gezin betrekt een nieuwbouwwoning. U herkent zich er vast in dat er dan veel vragen op u afkomen. Bij de bewoners Tyas en Kirsten net zo. Onze taak om deze vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden en een zo goed mogelijk advies uit te brengen. 

Eén van hun belangrijkste vraag ging over de afwerking van de wanden. Zij kwamen in de winkel met het verzoek voor een gladde afwerking van de wanden. “Onze kleine man is 2 jaar, dus de wanden moeten tegen een stootje kunnen, maar een gladde en strakke afwerking heeft wel onze voorkeur”, aldus Kirsten. Carolien (styliste/winkel Van Kesteren) adviseerde glad glasvlies: “Dit is scheur overbruggend en heeft een groot voordeel in een nieuwbouwwoning, omdat daar de kans op scheurtjes in de muur heel groot is.  “Daarbij kan het meer tegen een stootje, dan glad gestuukte muren”. “Ziet dit er dan net zo uit als glad gestuukte muren?”, was hun volgende vraag. “Door onze werkwijze, kunnen wij daar ‘Ja’ op antwoorden.”

Die manier van werken lichten wij graag toe. In deze woning waren de muren behangklaar opgeleverd, zoals in de meeste nieuwbouwwoningen het geval is. Helaas betekent dit niet glad genoeg voor glad glasvlies. De stukadoor heeft de muren glad gemaakt met een gipsschuurmachine en beton-saneringsfrees. Daardoor werden de muren glad genoeg en heeft de behanger het glasvlies er vrijwel naadloos op geplakt. Als laatste stap heeft de schilder het glasvlies twee keer gesausd met Alphacryl Pure Mat SF. Dit is een hoogwaardige kwaliteit extra matte muurverf die zeer schrobbaar is. De zeer kwetsbare plekken, zoals in de hal en de keuken, zijn afgewerkt met een special coating, waardoor reiniging van de muren altijd mogelijk is. 

“Wat ik zo fijn vond”, vertelt Kirsten, “is dat Loek het aanspreekpunt was, ondanks de stukadoor, behanger en schilder die bij ons aan het werk waren. Ook ging iedereen zeer professioneel te werk en dat gaf mij vertrouwen.”

In deze woning zijn er meerdere kleuren toegepast. Kirsten is bij de kleurenworkshop in de winkel geweest en heeft samen met Carolien het kleurenpalet samengesteld. 

De accentwand in de woonkamer heeft de kleur Memorie van Histor gekregen; een diepdonkerblauwe kleur die knusheid biedt en een tikkeltje stoerheid met zich meebrengt. Ook in de jongensslaapkamer komt deze kleur goed tot zijn recht.
De trap heeft Tyas zelf geschilderd in de kleur Camouflage Green van Flexa met een matte lak om de stoere sfeer door te zetten. Hij heeft de waterbasisverf Rubbol Bl Magura bij ons besteld en was hier zeer over te spreken: “Een verf die fijn en makkelijk schilderde en ook nog eens echt mat en krasvast is”. 

Tyas en Kirsten kijken terug op een fijne en soepele samenwerking. “Het eindresultaat mag er zijn! Vrienden en familie geloven haast niet dat de wanden geplakt zijn. Je moet de naden echt goed zoeken wil je ze vinden.” “Maar het allerbelangrijkste”, zegt Kirsten, “Het huis heeft vanaf het begin als ons thuis gevoeld!”
Lees meer

Familie Ouwehand

“Ontzorgen, meedenken, flexibel en vertrouwd”
 
Van Kesteren stelt u voor aan de familie Ouwehand. Zij hebben 46 jaar aan de Herenstraat in Voorhout  gewoond en zijn, voor de eerste keer, verhuisd naar een woning in de wijk Oosthout.  Deze woning is volledig gemoderniseerd en Van Kesteren heeft hier het glas – en schilderwerk en de raamdecoratie verzorgd. Het stucwerk is, op aanraden van Van Kesteren, uitgevoerd door Stucmodern. Een spannende stap voor hen en voor ons een uitdaging om dit vlekkeloos te laten verlopen.
 
En dat het uitstekend verlopen is, beaamt de familie Ouwehand:

Ontzorgen
“Emmy is bij ons in huis geweest om een passend advies te geven voor de wandafwerking, de kleuren en de raamdecoratie. Dat is maatwerk en ontzorgde ons in een toch al hectische periode!”, zegt meneer Ouwehand.
“Tijdens het meten van de raamdecoratie heeft de stoffeerder ons ook nog geadviseerd en zo zijn we tot een passend advies gekomen, maatwerk dus…….  De raamdecoratie was op tijd binnen en werd keurig opgehangen op de dag van afspraak. Wij hebben er helemaal geen omkijken naar gehad en dat leverde rust op, de coördinatie lag bij Van Kesteren.”
 
Meedenken
“Een mooi voorbeeld hiervan waren de ramen bij de voordeur”, vertelt mevrouw Ouwehand. “Wim dacht er aan plakplastic te nemen tegen de  inkijk, maar ik vond dat foeilelijk, dus ik dacht ik loop even naar Van Kesteren toe. Daar werd gelijk meegedacht en matglas geadviseerd. Buiten het wegnemen van de inkijk levert dat een hogere isolatiewaarde op en daar zijn wij nu erg blij mee.”
 
Flexibel
“Tijdens het proces gebeurde er heel veel en kwam er veel op ons af. Als er iets was, hoefden we  maar één belletje te geven of gingen langs bij de winkel en er werd direct gehandeld. Er werd altijd begripvol en flexibel  gereageerd, dat is goed te ervaren”.
 
Vertrouwd
“Een groot voordeel vonden we dat de medewerkers de sleutel hadden en dat men het gewoon kon invullen wanneer men wilde. Wij hadden een streefdatum afgesproken met Van Kesteren wanneer het af moest zijn en dat gebeurde ook, klasse!”
 
Lees meer

Kaag Resort

“Snel schakelen, netjes en geruisloos werken, prijstechnisch interessant”

Winny Burgers beheert het appartementencomplex Kaag Resort aan de Leede te Warmond. Het complex heeft 34 woningen en is bedoeld voor recreatieve huisvesting. Er zijn 20 woningen verkocht en 14 woningen zijn nog te koop. De woningen die verkocht zijn, worden volledig ingericht verhuurd voor tijdelijk verblijf. Voor meer info kunt u kijken op de website www.kaagresort.nl of haal bij ons in de winkel een brochure. We spraken Winny op locatie, in een van de prachtige woningen, met uitzicht op het water.
 
Snel schakelen
“Steeds als er een appartement verkocht is, moet het natuurlijk zo snel mogelijk in de verhuur. Loek snapt dat en komt altijd direct” vertelt Winny. “Van Kesteren heeft in alle 20 woningen de wanden afgewerkt met glasvlies en twee keer gesausd in de gewenste kleur. Elke keer weer waren de schilders er binnen no-time en kon de woning anderhalve week later opgeleverd worden.”  
 
Netjes en geruisloos werken
“Een reden dat we iedere keer weer bij jullie terug komen is dat er zo netjes en stil gewerkt wordt”, want zo vertelt Winny verder, “Er zijn altijd woningen verhuurd aan recreatieve huurders en die mogen geen overlast ervaren.”
 
Prijstechnisch
Winny benoemt nog twee redenen : “Het is fijn dat er één contactpersoon is voor zowel het stuuk – als het schilderwerk. Zo houd je alles in één hand en dat praat gemakkelijk. De totaalprijs was ook netjes. Ook zeker niet onbelangrijk”, aldus Winny.
Lees meer

Hekker Interieurbouw

Al jaren hebben wij een goede relatie met Van Kesteren Schilders. Al die tijd stonden zij klaar om op relatief vaak korte termijn opdrachten uit te voeren waarbij gunstige prijsstelling, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stonden. Nimmer hebben zij verstek laten gaan bij de opdrachten en immer onder handhaving van goede garantie en hoge kwaliteit. Voor ons, als Hekker Interieurbouw b.v., is dit van groot belang teneinde onze opdrachtgevers op tijd en adequaat te kunnen bedienen. 

Kortom, van Kesteren Schilders is voor Hekker Interieurbouw een onmisbare schakel gebleken in het onderhouden en  uitbouwen van een tevreden klantenkring. Van harte aanbevolen!!
 
 
Lees meer

Blogster Marij van My Attic

Blogster Marij van My Attic heeft bij ons in de winkel deze decoratieve sfeerhoek geplaatst. Deze setting hebben wij gewonnen tijdens een event voor Erkend Sikkens Specialisten! Met de Kleur Van Het Jaar HeartWood in combinatie met alle 9 kleuren uit het ‘A Welcome Home’-palet, creëerde ze deze hoek om de aanschouwer te laten zien hoe goed deze veelzijdige kleur eigenlijk te combineren is! Bezoek onze winkel/showroom en laat je inspireren en adviseren. Marij heeft hier op Instagram en Facebook aandacht aanbesteed onder haar blognaam My Attic.

Benieuwd naar de post en/of ons volgen, kijk op onze Instagram of Facebook.
Lees meer