Onze locatie

Stuur ons een mail

Onze adresgegevens

Adres
Herenstaat 36,2215 KH Voorhout
Telefoon
0252 - 21 17 79
Whatsapp
0252 - 21 17 79
E-mail
mail@vankesterenschilders.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 16.00 uur
 

 


Ons vloerenassortiment bestaat uit pvc, vinyl en tapijt. Een vloer is heel bepalend in een woning en wij adviseren u graag hier in. Ook op locatie kunt u deskundig advies van ons verwachten. In onze winkel zijn er grote stalen van pvc, vinyl en tapijt, die u in bruikleen mag nemen. Wij maken het u graag gemakkelijk!

 

PVC vloer

Een PVC vloer is helemaal van nu! Tegenwoordig is in een nieuwbouwwoning de vloerverwarming de enige warmtebron. Een PVC vloer gaat perfect samen met vloerverwarming. Deze soort vloer is slijtvast en vraagt weinig onderhoud en gemakkelijk schoon te houden. Ook is het een erg geluiddempende vloer, dus ideaal voor alle soorten woningen. U kunt kiezen voor een plankmotief of visgraatmotief. Net wat beter aansluit bij uw woonstijl!

Vinyl vloer

Er zijn prachtige levensechte dessins verkrijgbaar in vinyl. Een trend van nu is een vinyl met visgraatmotief of betonlook. Het heeft een zachte demping en voelt comfortabel aan uw voeten. Vinyl heeft een waterdichte en beschermende coating, waardoor het schoonmaken en onderhouden van de vloer heel gemakkelijk is. Het is vier meter breed en daardoor, afhankelijk van de afmeting van de ruimte, naadloos te leggen. Dus een strak resultaat, voor iedere woonstijl iets passends.

Tapijt

Zacht aan uw voeten en daarom een veel gekozen vloer in de slaapkamers. Kiest u voor een kortharige of een langharige pool? Er zijn veel kleuren en structuren waaruit u kunt kiezen. Tapijt is geluiddempend en zorgt voor een fijne akoestiek in de ruimte. Daarbij heeft het een isolerende werking. Wij hebben in onze collectie “solution dyed nylon tapijtgaren” en dit zijn garen die door en door gekleurd zijn, waardoor er geen verkleuring optreedt. Erg fijn dus voor ruimtes waar veel zonlicht in schijnt.
Wicanders-logo grey
logo interfloor grey