Onze locatie

Stuur ons een mail

Onze adresgegevens

Adres
Herenstaat 36,2215 KH Voorhout
Telefoon
0252 - 21 17 79
Whatsapp
0252 - 21 17 79
E-mail
mail@vankesterenschilders.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 16.00 uur
 

 


Al ruim 85 jaar zijn wij de verfspecialist in de Bollenstreek. Voor advies of technische vragen over verf bent u bij ons aan het juiste adres. Al die jaren zijn wij Erkend Sikkens Dealer, waardoor wij de Sikkens verf scherp geprijsd in onze winkel aanbieden. Wij beschikken ook over een ruim assortiment aan behang, raamdecoratie en vloeren. Daarbij geven wij u een stylingadvies op het gebied van kleur, behang, raamdecoratie en vloeren. Hierdoor wordt de basis van uw interieur helemaal af en kunnen wij het totaalplaatje leveren. Maak een afspraak of bezoek onze winkel en laat u inspireren! De koffie staat voor u klaar…

 

Vakschilder

Wat ga je doen?

Dagelijks ben jij als schilder op locatie bij de klant. Kleine en grote bedrijven. Maar ook particulieren en overheden zijn de klanten van Van Kesteren Schilders. Afwisselende projecten en daarom ook afwisselende werkplekken in de Randstad. Zowel binnen als buiten. Je werkt solo of juist met meerdere collega’s bij een grote opdracht. Schilderen, repareren, houtrotreparaties, spuiten, onderhoud en klein werk. Geen dag is hetzelfde!

Wie zijn wij?

Schilders

Al 85 jaar werken wij binnen het familiebedrijf dagelijks met ruim 60 vakschilders aan projecten voor zakelijke klanten als ook particulieren.

Vitaal & Gezond

Een gezonde werk- en levensstijl stimuleren wij! Korting op een sportabonnement, maar ook veiligheid op de werkvloer heeft prioriteit.

Opleiding

Trainingen, workshops, vakopleidingen. Bij ons kun je blijven (door)groeien. Ook als leerbedrijf leiden wij ambitieuze schilders op binnen de Van Kesteren Academy.

Is dit jouw baan?

Is deze fulltime baan op je lijf geschreven? Solliciteer snel en verras ons met jouw CV en motivatie op ons mailadres vacature@vankesterenschilders.nl

Werken bij Van Kesteren

Als erkend leerbedrijf leiden wij een nieuwe generatie vakmensen op. Ieder jaar investeren wij in de opleiding van twee leerling-schilders. Zij werken vier dagen per week bij ons en gaan één dag per week naar school. Onder leiding van een van onze meesterschilders oefenen zij in ons eigen trainingscentrum. De perfecte manier om het vak te leren! 

Geïnteresseerd in werken bij Van Kesteren Schilders?
Stuur een mail met CV naar vacature@vankesterenschilders.nl