Onze locatie

Stuur ons een mail

Onze adresgegevens

Adres
Herenstaat 36,2215 KH Voorhout
Telefoon
0252 - 21 17 79
Whatsapp
0252 - 21 17 79
E-mail
mail@vankesterenschilders.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 8.30 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 16.00 uur
 

 


Al ruim 85 jaar zijn wij de verfspecialist in de Bollenstreek. Voor advies of technische vragen over verf bent u bij ons aan het juiste adres. Al die jaren zijn wij Erkend Sikkens Dealer, waardoor wij de Sikkens verf scherp geprijsd in onze winkel aanbieden. Wij beschikken ook over een ruim assortiment aan behang, raamdecoratie en vloeren. Daarbij geven wij u een stylingadvies op het gebied van kleur, behang, raamdecoratie en vloeren. Hierdoor wordt de basis van uw interieur helemaal af en kunnen wij het totaalplaatje leveren. Maak een afspraak of bezoek onze winkel en laat u inspireren! De koffie staat voor u klaar…

 

Store Manager Interieur

Fulltime / Parttime
16-40 uur per week mogelijk
Locatie: VoorhoutNieuw seizoen, nieuw interieur? Lees jij de woonbladen van voor naar achter? Geef je vrienden en familie gevraagd (en misschien wel vaker ongevraagd) interieuradvies? Ben je creatief met kleuren, stoffen en materialen en verander jij jouw interieur bijna iedere week wel? Dan moeten wij elkaar zeker leren kennen!

Wat ga je doen?

Al tientallen jaren heeft Van Kesteren een winkel in de Herenstraat in Voorhout en zijn we dé verfspecialist in de Bollenstreek. Voor advies over verf of technische vragen lopen vele klanten vaak bij ons binnen. Maar juist in de winkel geven wij ook interieur- en stylingadvies. Niet alleen over verf, maar ook over behang, raamdecoratie en vloeren. Een compleet interieuradvies geef jij aan onze particulieren klanten.
Bij advies alleen blijft het niet. Jij coördineert deze interieurprojecten van A tot Z. Een snelle offerte naar de klant toe. Inkopen van materialen, zoals behang, shutters, gordijnen en vloeren. Inplannen en coördineren zodat de juiste werkzaamheden op de afgesproken dag worden gerealiseerd.
Natuurlijk zorg je er ook voor dat de winkel er altijd top uitziet. Je verandert de etalages en verzorgt de displays in de winkel van diverse leveranciers. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent hands-on. Een blik verf mengen voor een zakelijke opdracht is voor jou gewoon iets wat erbij hoort.

Wie zijn je collega’s?

Het familiebedrijf Van Kesteren staat voor betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit schilderwerken en glas. Wij gaan met onze tijd mee, maar niet met alle winden. Ruim 60 vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij ons en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering. We leiden mensen zelf op tot vakspecialist. Al ruim 85 jaar vakmanschap.

Wie ben jij?

Interieur en styling is jouw passie. Heb je een eigen portfolio? Wij zijn zeker nieuwsgierig! Verder ben je gastvrij en ga jij graag voor je klanten aan de slag. Je bent ondernemend, creatief en bent niet bang om je handen vies te maken. Binnen het team inspireer je iedereen om op de hoogte te blijven van de laatste interieurtrends en is je doel klanten blij maken. Je communiceert prettig met klanten en je collega’s. Je houdt makkelijk het overzicht, bent goed in plannen en neemt initiatief. Je woont in de Bollenstreek en bent vanaf januari 2020 beschikbaar.

Wij bieden wij je?

Naast leuke collega’s een vooral creatieve, hands-on leuke baan. Je kan fulltime aan de slag, maar ook parttime. Bij voorkeur werk je in ieder geval op dinsdagmiddag, woensdag en om de week op zaterdag. Naast een goed salaris kun je ook gebruik maken van allerlei extra’s.

Is deze baan op je lijf geschreven? Solliciteer snel en verras ons met jouw CV met motivatie naar vacature@vankesterenschilders.nl

Werken bij Van Kesteren

Als erkend leerbedrijf leiden wij een nieuwe generatie vakmensen op. Ieder jaar investeren wij in de opleiding van twee leerling-schilders. Zij werken vier dagen per week bij ons en gaan één dag per week naar school. Onder leiding van een van onze meesterschilders oefenen zij in ons eigen trainingscentrum. De perfecte manier om het vak te leren! 

Geïnteresseerd in werken bij Van Kesteren Schilders?
Stuur een mail met CV naar vacature@vankesterenschilders.nl